Volgende productie/activiteit

 

Na het grote succes van de film in 2003, is dit bijzondere verhaal nu ook bij Theater Déjà Vu te zien. ‘Calendar Girls’ vertelt het waargebeurde verhaal van twaalf dames uit Yorkshire. Wanneer één van de echtgenoten van de vrouwen wordt opgenomen in het ziekenhuis met leukemie, besluiten de vrouwen geld in te zamelen met de verkoop van een quasi-naaktkalender. Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan…

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en gaat over het overwinnen van angsten, echte vriendschap en vrouwelijke kracht.

Tickets en bureau- en verjaardagskalenders te bestellen vanaf begin augustus 2024.


“Calendar Girls” van Tim Firth – Nederlandse vertaling van Bruno Van Heystraeten

in samenwerking met Auteursbureau ALMO bvba


INFO ONTVANGEN

Indien je zeker wil zijn dat je tijdig op de hoogte gebracht wordt van de volgende toneelproductie en/of je wil ook info ontvangen ivm ons vrijwilligerswerk op de Festivals van Werchter (waar je dus aan mee kan werken), kan je je altijd inschrijven voor onze emaillijsten. De verzonden mails zullen zich beperken tot enkel deze activiteiten (max 4 mails per jaar). Per uitzondering kan er al eens een extra mail voor een additionele productie of activiteit (bv een kwis) verstuurd worden.