Pak de poen

Seizoen 2017 – 2018

Pak de poen van Ray Cooney

Alain De Vlieger heeft een verkeerde aktetas meegenomen naar huis. Bij nader inzien had hij het niet beter kunnen treffen, want hij is op slag miljonair.
 In de aktetas zit immers maar liefst 10 miljoen euro … “in briefjes van 500 met een rekkertje er rond…”!

Alain wil meteen vertrekken naar betere oorden en zijn oude leventje van hard werken inruilen voor niets doen in de zon.
Zijn vrouw Sylvie is wat minder enthousiast over zijn wilde plannen. Ze vraagt zich vertwijfeld af waar het geld vandaan komt. Daarenboven kunnen ze die avond niet weg, want het is Alains verjaardag en er komen vrienden eten. Het af en aan lopen van enkele politie-inspecteurs op zoek naar een perverse cafébezoeker en drugsgeld alsook een overijverige taxichauffeur én de eigenares van het koffertje maken de situatie er niet makkelijker op!

‘Pak de poen’ is een klucht met veel humor, veel verwikkelingen en veel vaart m.a.w. lachen geblazen in dit succesblijspel van Ray Cooney!

 

Spelen mee in deze wervelende klucht: Marc Coenen, Molly De Clercq, Koen Goossens, Linda Reniers, Ilse Taelemans,  Walter Uytterhoeven, Inge Vaesen en Ann Van Criekinge onder leiding van regisseur Cathy Nijs.

Tickets kunnen besteld worden vanaf 8 augustus 2018 via deze site aan €9.

Speeldata: 12, 13, 18, 19 en 20 oktober om 20u en een matineevoorstelling op zondag 14 oktober om 15u.

Place to be: Parochiezaal Rotselaar-Heikant (Schoolstraat 54, Rotselaar)